Foodblog met ervaringen en recepten van een kookschool eigenaar.
Desiree is chef, keukendocent, schrijver ( "Koken is een eitje" 2012), eigenaar van De Bonte Tafel; culinaire producties en bestuurslid SlowFood WestFriesland. De Bonte Tafel geeft sinds 2005 kookworkshops, verzorgt catering, organiseert culinaire evenementen, culinaire educatie, excursies en veel meer...

donderdag 18 februari 2010

raw & vegan

Ik ben nog steeds druk aan het twitteren dus vergeet ik dit blog weer...
Daarnaast wordt het ook tijd om mijn site en dit blog op te vrolijken en hipper te maken. Ik ben nog maar een beginner wat betreft de nieuwe technologie. Ik ben zo iemand die niet houd van allerlei handleidingen, maar ik geloof dat ik twitter nu door heb, nu alle verbindingen en handigheden nog.
Anyway, ik ben de laatste tijd zoveel leuke sites tegen gekomen dat ik inzie dat mijn site al wat aan het verouderen is, en dat wil toch niemand?! Ik wil ook niet verouderen, ik wil natuurlijk wel heeeel oud worden maar wel met een leuke snoet en goed gezond lichaam. Dus wordt het tijd om er weer supergezond tegenaan te gaan. Dat gaat dan wel gebeuren na de voorjaarsvakantie die ik met man en kinderen in Denemarken zal doorbrengen. Trouwens wel een gezonde vakantie, veel wandelen en zwemmen en natuurlijk ook gezond en lekker eten...maar het kan best zijn dat ik een enkele knakworst niet af zal slaan. Ik ben aan het voorbereiden want na de voorjaarsvakantie wordt het grote schoonmaak voor de lichamen.
's Ochtends beginnen we dan raw met een groente en fruit smoothie.
Voor lunch een salade en als avondeten een vegetarisch gerecht.
Zo ik heb het gezegd en dan moet ik ook doen. Ik houd jullie straks wel op de hoogte, gelijk een stok achter de deur.
zie www.debontetafel.nl recepten voor een vegetarische pasta

Geen opmerkingen:

Een reactie posten