Foodblog met ervaringen en recepten van een kookschool eigenaar.
Desiree is chef, keukendocent, schrijver ( "Koken is een eitje" 2012), eigenaar van De Bonte Tafel; culinaire producties en bestuurslid SlowFood WestFriesland. De Bonte Tafel geeft sinds 2005 kookworkshops, verzorgt catering, organiseert culinaire evenementen, culinaire educatie, excursies en veel meer...

donderdag 5 november 2009

dit keer ook over eten

Gisteren zag ik later toch een taalfoutje in mijn 1e verhaal, maar ik weet nog niet hoe ik dat kan verbeteren. Het ging ook allemaal zo snel dat ik zelfs vergat om over eten te schrijven. Dit weekend wordt weer druk; borrelhapjes maken voor een wijnproeverij en een kookworkshop. Het ziet er naar uit dat ik mij in november en december niet zal gaan vervelen.
Nou verveel ik mij eigenlijk sowieso nooit, er is altijd wel wat te doen. Al is het maar bladeren in mijn honderden kookboeken, maar ook daar heb ik niet veel tijd meer voor.
Zo dadelijk toch maar weer de keuken in en vast wat voorbereiden. Ik kan alvast een auberginekaviaar maken, kunnen de smaken lekker blenden. En als dat is gedaan , dan wordt de pup weer wakker, onze hondenbaby die nu even alle aandacht opeist. En eigenlijk moet ik nog stofzuigen, de was doen, en waarschijnlijk nog meer... maar daar zal ik later wel achter komen als ik het echt vergeten ben. Desiree
Kijk voor het recept van auberginekaviaar op www.debontetafel.nl zie recepten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten